AJÁNLATKÉRÉS

Értékesítés

+36 (30) 160-7665

Bemutatkozás

A Blachotrapez Lengyelország vezető tető- és homlokzatburkolat-gyártója.Magát a céget 1995-ben alapították, azonban a kezdetei 1969-ig nyúlnak vissza, amikor Jan és Teresa Luberda tetőfedő céget alapított. A kis cég egy tetőfedő műhelyként kezdte az életét, majd rövid időn belül termelő és kereskedelmi vállalattá vált.

blachotrapez blachotrapez

A saját tetőfedő elemek gyártásának kezdetei a '90-es évekre datálhatóak: az első gyártóüzem 1992-ben alakult meg Ponice városában, Nowy Targ megyében, a lengyelországi Gorcy-hegység északnyugati lejtői mellett, majd egy évvel később megnyílik az első kiskereskedelmi üzlet Sękocinban, 1995-ben pedig a következő, ezúttal Krakkóban. A kereslet nagymértékű növekedésének lefedése érdekében 1997-ben újabb gyártóüzemet hoztak létre Rabka-Zaborniában, és megkezdődött a kiskereskedelmi hálózat bővülése Podhale régióban és a volt Bielsko tartományban. Ugyanebben az évben a Blachotrapez volt az első, aki bemutatta az Aluzinc-et, egy új típusú tetőfedő anyagot. 2003-ban egy másik üzem is megkezdte a termelést a Varsó melletti Sękocin Nowyban, ez év végén pedig már 40 saját üzletben értékesített fémlemezeket, emellett pedig egy nagykereskedelmi részleg is elindult. Romániában Nagybánán és Ploiestiben található gyártósorai kiszolgálják a magyarországi, romániai és bolgár piacot is. A Balchotrapez az egyetlen romániai gyártó amelyik ThyssenKrupp alapanyagot is használ a gyártáshoz. Az alapanyagot a legnevesebb gyártók gyártják részükre: Arcelormittal, Marcegaglia, ThyssenKrupp, USS, Tata Steel.

blachotrapez blachotrapez

Napjainkban a Blachotrapez Szlovákiában, Romániában, Csehországban, Fehéroroszországban és Magyarországon is a legfontosabb, tetőfedési megoldásokat kínáló vállalkozások egyike.


Partnerünk, az ORABAU Építési Kft. és INBESZ Kft. 2008. áprilisa óta foglalkozik telephelyén betonacél-hajlítással saját munkáihoz, illetve megrendelésre, de emellett alvállalkozók segítségével földmunkákat, komplett szerkezetépítési munkákat, kőműves munkákat - például falazást, vakolást, burkolást, stb. - is vállalnak. A vállalkozás rendelkezik az összes szükséges építőipari géppel és felszereléssel, ami a fent említett munkák elvégzéséhez szükséges.

Az ORABAU Építési Kft. fő tevékenységi köre a „lakó- és nem lakóépületek építése”(4120), ezen belül a helyszíni beton- és vasbeton szerkezetek építése mind magas, mind mélyépítésű szerkezetek esetében, illetve a kisebb felületű, gépi simítású padlók kivitelezése, vasszerelés, zsaluzás, betonbedolgozás és a különféle kőműves munkák, ezeken túl pedig a cég cserepeslemez, trapézlemez és szendvicspanellel, valamint más lemezipari termékekkel is kereskedik.

Az ORABAU Építési Kft. célja, hogy a megbízásait magas minőségben kivitelezze, ezzel elérve ügyfelei elégedettségét. Alkalmazottaik kiváló szakemberek, sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ezért a fent említett munkálatok szakszerű elvégzése érdekében érdemes az ORABAU Építési Kft.-hez fordulni.