AJÁNLATKÉRÉS

Értékesítés

+36 (30) 160-7263

Kiegészítő termékek trapéz és cserepeslemez

Egy tető héjazatának elkészítéséhez többféle megoldás is a rendelkezésünkre áll, ám egy dolog közös bennük: nem elegendő csupán a burkolóanyagot beszerezni, hiszen a különféle kiegészítők nélkül a tető nem lesz vízzáró, de esztétikus sem. Nincs ez másként a korszerű cserepes- és trapézlemez héjazatok esetében sem, de szerencsére a trapéz- és cserepeslemez tartozékok hatalmas választéka áll a vásárlók rendelkezésére.

Mindegy, hogy a cserepeslemezeket, vagy épp a trapézlemezeket részesítjük előnyben, többféle kiegészítőre is szükség lehet a tető befejezéséhez. A trapézlemez tartozékok között olyan, egyszerűnek tűnő, ám kifejezetten ehhez a tetőfedő anyaghoz készített kiegészítőket találhatunk, mint a csavarok, a gerincelemek, a fal- és oromszegélyek, a különféle hófogók, a véglemezek íves és sík változatban, vagy épp a vápaszegélyek, és természetesen ugyanezek beszerezhetőek cserepeslemez tartozékként is.

Érdemes még tudni, hogy szintén cserepes-, illetve trapézlemez tartozéknak minősül a javítófesték is, amire a beépítés közben keletkező karcok, illetve a vágási és fúrási felületek környékén keletkező sérülések kijavításához, egyszersmind a tető korrózióállóságának biztosításához van szükség. A javítófesték aeroszolként, 400 ml-es kiszerelésben, kizárólag fényes színekben vásárolható meg.

A trapéz- és cserepeslemez tartozékok a választott lemez színével megegyező kivitelben vásárolhatóak meg - bár ettől igény szerint el lehet térni -; ez garantálja, hogy a tető egységes és esztétikus kinézetet kapjon a munka befejezésével.

A cserepeslemez tartozékok, valamint a trapézlemez tartozékok ára kedvező, a minőségük pedig kiváló, kínálatunkból pedig egyszerűen be is szerezhetőek. Rendelje meg Ön is tőlünk a szükséges elemeket, ha pedig kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kiemelt termékeink

RAL 3005
RAL 3009
RAL 3011
RAL 5010
RAL 6020
RAL 7016
RAL 7024
RAL 8004
RAL 8017
RAL 8019
RAL 9002
RAL 9005
RAL 9006
RAL 9010
RAL Alucink
RAL Horgany