AJÁNLATKÉRÉS

Értékesítés

+36 (30) 632-1661

Szállítás és tárolás

Ingyenes szállítás

Akár ingyenes szállítás min. 80m2 esetén!

Trapézlemez, cserepeslemez és előkorcolt lemez termékeinket már kiszállítással is kérheti a következő szállítási feltételek és szabályok betartása mellett. A kiszállítás minden esetben előre egyeztetett napon történik, (munkanapokon) amiben a logisztikus kollégánkkal tud egyeztetni. Cégünk a kiszállítást vállalja, azonban a lepakolást nem, így a sérülésmentes lepakolás minden esetben a megrendelő feladata és felelőssége. Az ingyenes és a kedvezményes költségű (alább megszabott kiszállítási költségek) kiszállítás körfuvar esetén értendő.

Kiszállítási feltételek:

Komárom - Esztergom megye:

Győr - Moson - Sopron megye, Veszprém megye, Fejér megye, Pest megye, Budapest:

Vas megye, Zala megye, Somogy megye, Tolna megye, Bács - Kiskun megye, Jász - Nagykun - Szolnok megye, Heves megye, Nógrád megye:

A felsorolásban nem szereplő megyék esetén a szállítási költség külön megállapodás része, amely a termék méretétől, súlyától, típusától függ. Érdeklődjön kollégánknál a szállítási költség díjáról!

Országos ingyenes kiszállítást 350m2 feletti rendelés esetén tudunk biztosítani a következő feltételek betartása mellett:

Telephelyi átvétel

Telephelyi átvétel esetén kérjük előre egyeztessen időpontot kollégánkkal, hogy a termék lehetőleg elő legyen készítve a megjelölt időpontra. A megrendelő feladata gondoskodni a megfelelő szállítóeszközről, kollégáink abban az esetben tudnak sérülésmentes felpakolást elvégezni amennyiben a rakodó felület teljes felületére felfekszik a megrendelt termék, továbbá megítélésünk szerint alkalmas a lemez sérülésmentes elszállítására.

Személyes átvétel esetén a szállításból eredendő sérülésekért nem áll módunkban felelősséget vállalni!

  1. Hosszú lemezek rakodásánál arra kell ügyelni, hogy megfelelő számba legyenek emberek akik ezt végzik, a lemezeket egyiket a másikon ne húzzák végig, a lemezek meghajlását meg tudják akadályozni, kizárólag a profilozás helyén fogják meg a lemezt, ahol legnagyobb a merevsége. A lapok egymáson való áthúzása a bevonat sérülését okozhatja.
  2. Amennyiben a lapokat hosszabb ideig kívánják tárolni ( max. 3 hónap) feltétlenül vegyék le a védőfóliát: védőfóliával rendelkező lemeznek a lakkfelülete napsugár és nedvesség hatása alatt megsérülhet, továbbá nehézségek léphetnek fel a védőfólia vagy megmaradt ragasztó eltávolításában.
  3. Tárolás idején védjék a hőmérséklet és nedvesség hirtelen változásaitól, ezek a pára kondenzációját eredményezhetik. Ennek elmulasztása a lemezen fehér foltok (horganyozott lemez) vagy fekete foltok (alucink lemez) keletkezését, továbbá a lakkréteg (bevonatos lemez) sérülését eredményezheti. Ezért is a termék hosszabb tárolása száraz és szellős helyen ajánlatos, agresszív közegtől távol, fedett helyen sugárzó hő és nedvesség kizárásával történjen.
  4. A termék a földtől min. 20 cm távolságba legyen.
  5. A lapok közé távolságtartókat helyezzenek el, vagy állítsák élükre, pl. a falnak támasztva.
  6. Nyílt területen történő rövid tárolás esetén (szerelés idejére) állítsák a lapokat döntött pozícióban (nedvesség elvezetése érdekében). Szellőzését biztosítva az alap védelmét biztosítják.
  7. Ügyeljenek arra, hogy a lemez egész felülete száraz legyen.

Az ingyenes szállítás készleteses lemezekre nem vonatkozik!

További információk: Blachotrapéz - Szerelési és Szállítási Útmutató

Kiemelt termékeink

RAL 3005
RAL 3009
RAL 3011
RAL 5010
RAL 6020
RAL 7016
RAL 7024
RAL 8004
RAL 8017
RAL 8019
RAL 9002
RAL 9005
RAL 9006
RAL 9010
RAL Alucink
RAL Horgany