AJÁNLATKÉRÉS

Értékesítés

+36 (30) 632-1661

Szállítás és tárolás

Ingyenes szállítás

Kiszállítás 12990 forint + áfa Magyarország egész területére!

Trapézlemez, cserepeslemez és előkorcolt lemez termékeink megrendelése esetén, szállítást is tudunk biztosítani a szállítási - tárolási feltételek és szabályok betartásával.

A szállítás előre egyeztetett időpontban történik munkanapokon, erről logisztikus kollégánkkal tud egyeztetni, aki a termék legyártását követően keresni fogja a megadott elérhetőségén. A lemezker.hu a kiszállítást vállalja, a lepakolást nem, ahogy az a tárolási, szállítási feltételekben és az ÁSZF-ben is olvasható. A sérülésmentes lepakolás minden esetben a megrendelő feladata és felelőssége.

A kedvezményes szállítási költségek körfuvar esetén értendőek, kizárólag a következő I. osztályú termékekre vonatkoznak. T7, T8, T10, T14, T18, T20, T35, T50, T55 trapézlemez, minden cserepeslemez, (kivéve moduláris cserepeslemez). Körfuvar esetén az ajánlatban szereplő szállítási határidő tájékoztató jellegű, amennyiben az akciós körfuvart választja, úgy a szállítási határidő változhat.

Többi termékünk kiszállítási költségével kapcsolatban kérje értékesítőnk kollégánk segítségét!
Szállítási költség 12.990 forint + áfa (bruttó 16.500 forint)

Szállítási feltételek:

A készletről elérhető trapézlemezek és cserepeslemezek szállítási költsége a fenti feltételek teljesülése mellett 17.500 forint + áfa (bruttó 22.225 forint).

350 m2 feletti kiszállítást országosan kamionnal tudunk biztosítani.

A helyszín nagyméretű 40T nyerges kamionnal vagy pótkocsis szerelvénnyel jól megközelíthető legyen, könnyen meg tudjon fordulni.

Amennyiben telephelyi átvételre tart igényt, kérjük, előre egyeztessen kollégánkkal időpontot, hogy a termék szállításra készen legyen, elkészíthessük Önnek.

Az Ön feladata gondoskodni a megfelelő szállítóeszközről, kollégáink kizárólag így tudják garantálni a sérülésmentes felpakolást.

Nem áll módunkban felelősséget vállalni személyes átvétel esetén a szállításból eredendő sérülésekért!

Rakodásnál figyelni kell, hogy a hosszú lemezeket ne húzzák végig a másikon – bevonat sérülést okozhatnak a lemezen; gondoskodjanak a megfelelő létszámról, a sérülésmentes pakolás érdekében. Figyeljenek a lemezek meghajlására, profilozás helyén fogják meg a lemezt, ott a legnagyobb a merevsége.

Védőfóliát el kell távolítani, amennyiben 3 hónapnál tovább tárolják a lapokat. A napsugár és a nedvesség hatására sérülhet a lemezek lakkfelülete, illetve a védőfólia vagy ragasztó maradványok eltávolítása nehézkesebb lehet.

Hőmérséklet és nedvesség ellen védeni kell, különben a pára kondenzációját eredményezheti. Amennyiben ezt elmulasztják, a lemezen fehér foltok (horganyozott lemez) vagy fekete foltok (alucink lemez) jelentkezhetnek, a lakkréteg is sérülhet. Tárolás száraz és szellős helyen ajánlott, sugárzó hó és nedvesség kizárásával.

A földtől min. 20 cm távolságban tárolják a terméket.

Távolságtartókat helyezzenek a lapok közé vagy élükre állítva tárolják.

Rövid tárolási idő esetén a nedvesség elvezetése érdekében a lapokat döntött pozícióba állítsák, ezáltal szellőzést biztosítanak a termékeknek.

A lemez teljes felülete száraz legyen.

További információk: Blachotrapéz - Szerelési és Szállítási Útmutató

Kiemelt termékeink

RAL 3005
RAL 3009
RAL 3011
RAL 5010
RAL 6020
RAL 7016
RAL 7024
RAL 8004
RAL 8017
RAL 8019
RAL 9002
RAL 9005
RAL 9006
RAL 9010
RAL Alucink
RAL Horgany