AJÁNLATKÉRÉS

Értékesítés

+36 (30) 553-91-69

Blachostone kőzúzalékos fémzsindely

50 év garancia
blachotrapez
A Blachostone kőzúzalékkal borított fémzsindely, ami a hagyományos tetőcserép súlyának mindössze nyolcada, ám tulajdonságaiban gyakorlatilag megegyezik azzal. Ellenáll akár a hurrikán erősségű szélnek is, de más környezeti hatásokat is könnyedén elvisel, emellett csökkenti a rajta keletkező zajokat - mint például az eső hangjait. Fontos tulajdonsága még, hogy kizárólag természetes adalékanyagok felhasználásával készül, így környezetkímélőnek tekinthető, tartóssága pedig a hagyományos tetőcserépével vetekszik.
Blachostone - 1
Blachostone - 2
Blachostone - 3
Blachostone - 4
Blachostone - 5
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1230 mm
Hasznos fedési szélessége 1175 mm
Lemez vastagsága (acél) 0.45 mm
Modul hossza 420 mm
Egy négyzetméterre eső modulok száma 2.5 db/m2

Elérhető színek

RAL 9005
30m2 alatti rendelés esetén kis mennyiségi felárat számítunk fel.
Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Termék videók

Blachostone bemutató

Blachostone Thunder gyártást bemutató

Kőzuzalékos Lemezek

A kőzúzalékos lemez egy modern, többrétegű tetőfedési rendszer, amely gyakorlatilag minden mással szemben kiemelkedő előnyökkel rendelkezik.

A kőzúzalékos lemez magas színvonalú alumínium-cink bevonattal rendelkező acélmag, amely ezen felül még egy egyedi bevonatot is kap a gyártása során. A cink és az alumínium ötvözete a horgonyzáshoz képest hatszorosan ellenállóbbá teszi a korrózióval szemben, a plusz bevonat pedig egyfajta akril kötőanyag, amelybe apró kőszemcséket kevernek.

Az apró kőszemcsék feladata sokrétű, de ezek közül a leginkább szembetűnő, hogy a kőzúzalékos lemez a megszólalásig hasonlít a hagyományos cseréphez, de ezen túl szerepet játszik a tetőre hullott hó biztonságos megtartásában, a szigetelésben – nyáron lassan melegszik fel, télen jobban véd a hideg ellen – és a zajcsillapításban is, mivel az egyenetlen felületen kevésbé hallatszik az esőcseppek koppanása.

A kőzúzalékos lemez további előnye, hogy a súlya viszonylag alacsony, aminek köszönhetően kisebb terhelést jelent az épület szerkezetére nézve, tehát nem igényel erősített tetőszerkezetet, tartós, amit az akár 50 év garancia is bizonyít, és – mivel nem éghető – a legjobb minősítéssel rendelkezik tűzvédelmi szempontból is. Emellett ellenálló a fizikai behatásokkal szemben, és a bitumenes lemezekkel ellentétben semmilyen szagot nem áraszt magából.

A Blachostone kőzúzalékos lemezre a gyártó 50 év garanciát biztosít az acélmag átrozsdásodására, valamint a kőszemcsék leválására, ami elsősorban az alumínium és cink ötvözetéből készült bevonatnak köszönhető. A kőzúzalékból és akril kötőanyagból álló réteg pedig nem csak a fizikai hatásoknak – például az akár 30 mm átmérőjű szemcsékből álló jégesőnek, vagy az akár 200 km/h sebességű, 90 fokban, merőlegesen ható szélnek –, de az UV sugárzásnak is ellenáll, aminek köszönhetően színtartós, nem fakul ki, ráadásul a kőzúzalék elvezeti az esőcseppeket, így kiküszöbölve a koppanó hangokat.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Blachostone kőzúzalékos lemez iránt, és kérdése lenne, tegye fel nekünk elérhetőségeinken, vagy keressen fel bennünket személyesen, és vásárolja meg kínálatunkból!

Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!
Kérjen azonnali ajánlatot a(z) Blachostone kőzúzalékos fémzsindely termékre!
Ajánlatkérés