AJÁNLATKÉRÉS

Értékesítés

+36 (30) 553-9169

Acél Kerítésléc

blachotrapez
Az acél kerítésléc időtálló megoldás, ami nem igényel utógondozást, méretpontos, nem fakul, nem szívja be a vizet, és nem vetemedik. Íves frontfelülete esztétikus megjelenést kölcsönöz a kerítésnek, és tetszés szerinti sűrűsséggel rögzíthető csavarral, vagy szegeccsel. Többféle színben és mintázattal is megvásárolható, így akár fahatású, ám a fánál jóval tartósabb kerítés is építhető az acél kerítéslécek segítségével.
Kerítésléc - 1
Kerítésléc - 2
Kerítésléc - 3
Kerítésléc - 4
Kerítésléc - 5
Kerítésléc - 6
Kerítésléc - 7
Kerítésléc - 8
Kerítésléc - 9
Kerítésléc - 10
Kerítésléc - 11
Kerítésléc - 12
Kerítésléc - 13
Műszaki leírás
Profil magasség 20.9 mm
Hasznos szélesség 123 mm
Teljes hosszúság 150-2400 mm
Lemezvastagság 0.4-0.55 mm

Elérhető színek

RAL 7016
RAL 8017

Letölthető dokumentumok

Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Acél kerítésléc

Egy kerítés megépítése már önmagában is hosszú és fáradságos folyamat, ám ezzel sajnos nincs, vége: azt ápolni, gondozni kell, hogy mindig esztétikus lehessen. Ez persze rengeteg időt és folyamatos költséget is jelent; a lemez kerítéslécek alkalmazásával mindez elkerülhető!

A gondozásmentes kerítésléc időtálló megoldás, ami nem igényel utógondozást, méretpontos, nem fakul, nem szívja be a vizet, és nem vetemedik. A lemez kerítésléc gyorsan és egyszerűen szerelhető, emellett igen könnyű, így nem igényel nagy teherbírású tartószerkezetet, és amint elkészült, már csak gyönyörködni kell benne – néha talán egy mosás nem árt neki.

Az íves acél kerítéslécek frontfelülete esztétikus megjelenést kölcsönöz a kerítésnek, és tetszés szerinti sűrűsséggel rögzíthetőek csavarokkal, vagy szegecsekkel is. Többféle színben és mintázattal is megvásárolhatóak, így akár fahatású, ám a fánál jóval tartósabb kerítés is építhető a lemez kerítéslécek segítségével.

Az íves acél kerítésléceknek nem csak a felületük ívelt, de a tetejük is, ami hagyományosabb hangulatú kerítés építését teszi lehetővé, viszont ennek okán kizárólag függőlegesen rögzíthetőek. Érdemes tudni, hogy a gondozásmentes kerítéslécek mindkét oldalán megegyezik a szín, illetve a mintázat – ha van –, így esztétikusabb lehet az összkép mind az utcáról, mind a kertből nézve.

Az acél kerítésléc ára kifejezetten kedvező, és a tartósságához sem férhet kétség, ezért, ha gondozásmentes, hosszú élettartamú és esztétikus kerítést szeretne építeni, Önnek is érdemes ezt választania. Kínálatunkban többféle, a RAL skálának megfelelő színben is megtalálhatja a lemez kerítésléceket; rendelje meg tőlünk a szükséges mennyiséget, ha pedig kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Kérjen azonnali ajánlatot a(z) Acél Kerítésléc termékre!
Ajánlatkérés