AJÁNLATKÉRÉS

Értékesítés

+36 (30) 160-7665

Jelenlegi akcióink

Az aktuális akciók első osztályú, méretre gyártott trapézlemezre és cserepeslemezre vonatkoznak, akár 1 hetes gyártási határidővel!
Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Akciós trapézlemezt, vagy épp akciós cserepeslemezt keres? Nálunk a legjobb helyen jár, hiszen folyamatosan frissülő cserepeslemez akciókkal, illetve trapézlemez akciós árakkal várjuk! A cserepeslemez, illetve más típusú tetőlemezek akciós árait úgy alkottuk meg, hogy mindenki, akinek tetőfedő anyagokra van szüksége, megengedhesse magának a legkorszerűbb megoldásokat, azaz a cserepeslemezt és trapézlemezt.

Az építkezés sosem olcsó, napjainkban pedig, amikor az építőanyagok árai lassan az egekbe kúsznak, még drágább, éppen ezért a legtöbben olyan módszereket és anyagokat keresnek, amelyek teljesítik az elvárásokat, ám az áruk kedvezőbb. A könnyűszerkezetes technológia egyre népszerűbb, ám egyes elemei nem csak a könnyűszerkezetes épületek, hanem a hagyományos házak esetében is alkalmazhatóak; ilyen a cserepeslemez, a trapézlemez, illetve a hasonló tetőfedő anyagok is, mivel ezek már alapesetben is kedvező árúak. Ha viszont tovább lehet csökkenteni a költségeket, akkor miért is ne tennénk meg? Ha Ön is így áll ehhez a kérdéshez, érdemes megtekintenie cserepeslemez akciónkat, illetve akciós trapézlemezeinket!

Ne hagyja ki a tetőlemez akció által biztosított lehetőségeket; vásároljon kínálatunkból akciós cserepeslemezt, vagy trapézlemezt, és oldja meg költséghatékonyan az épület tetőfedését, kérdés esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Kiemelt termékeink

RAL 3005
RAL 3009
RAL 3011
RAL 5010
RAL 6020
RAL 7016
RAL 7024
RAL 8004
RAL 8017
RAL 8019
RAL 9002
RAL 9005
RAL 9006
RAL 9010
RAL Alucink
RAL Horgany

Ezeket olvasta már?

A trapézlemez ipari felhasználási területei

A trapézlemez ipari felhasználási területei

A trapézlemez ipari felhasználása mellett a mezőgazdaságban is elterjedt; lássuk, mit érdemes tudni erről a területről...

T8 trapézlemez – ezért szeretik ennyire

T8 trapézlemez – ezért szeretik ennyire

A T8 trapézlemez töretlen népszerűsége semmit sem csökkent a bevezetése óta eltelt években – az alábbiakból kiderül, hogy miért.

A trapézlemez lakossági felhasználási területei

A trapézlemez lakossági felhasználási területei

A trapézlemez alapvetően tetőfedésre szolgál, ám más felhasználási módja is vannak, amelyekkel érdemes tisztában lenni...

Árajánlatok összehasonlítása - hogyan lehet kiválasztani a legjobbat?

Árajánlatok összehasonlítása - hogyan lehet kiválasztani a legjobbat?

Az árajánlatok kérése több forrásból elengedhetetlen, az összehasonlítást pedig az alábbiak alapján elvégezni elengedhetetlen, ha a költségek csökkentése a cél...

A trapézlemez kerítés előnyei

A trapézlemez kerítés előnyei

A trapézlemez kerítés egyre népszerűbb, és ez nem véletlen - az alábbiakból kiderül, miért! ...

Lemezek felhasználása

Lemezek felhasználása

A trapézlemez alapvetően tetőfedésre szolgál, ám számos egyéb ipari és lakossági területen is megállja a helyét...

Antikondenzációs filcréteg. Miért szükséges használni?

Antikondenzációs filcréteg. Miért szükséges használni?

Az antikondenzációs filcréteg a páralecsapódást és az ebből adódó problémákat képes megelőzni, ezért elengedhetetlen a cserepeslemezes tetőfedéseknél...

Trapézlemez a mezőgazdaságban

Trapézlemez a mezőgazdaságban

A trapézlemezek - illetve egyéb termékeink is - népszerűek a mezőgazdaság területén is, ami tartósságuknak és könnyű felhasználhatóságuknak köszönhető.