AJÁNLATKÉRÉS

Értékesítés

+36 (30) 553-91-69

A trapézlemez ipari felhasználási területei

A trapézlemez ipari felhasználása mellett a mezőgazdaságban is elterjedt; lássuk, mit érdemes tudni erről a területről.

Elsősorban ipari felhasználásra szánták a trapézlemezt, de viszonylag hamar utat talált a mezőgazdasággal és állattenyésztéssel foglalkozó vállalkozásokhoz is. Mivel alapvetően építőanyagról van szó, leginkább különféle épületek esetében használatos, de szinte mindenhol felhasználható, ahol stabil acéllemezekre van szükség.

trapezlemez trapezlemez
A trapézlemez a következő, ipari és mezőgazdasági épületek esetében jelent tökéletes megoldást:
  • raktárak,
  • istállók,
  • terménytárolók,
  • csarnokok,
  • műhelyek,
  • kisebb irodaépületek,
  • gépszínek,
  • stb.

A trapézlemezből épített ipari és mezőgazdasági épületek esetében nem mindig elvárás a hatékony szigetelés, ám például egy műhely, vagy iroda használhatatlan nélküle. A trapézlemez oldalfallal rendelkező épületeket természetesen el lehet látni szigeteléssel is, tehát teljes értékű épületek is készülhetnek belőle.

Ezen épületek esetében azonban nem csak a tető héjazata lehet trapézlemez, de akár az oldalfal, vagy annak burkolata is, emellett kerítésként is megállja a helyét. A felhasználói igényektől függően lehet színes, vagy natúr horganyzott trapézlemezt használni, jelentősége nincs, csupán az árképzés változik.

Bármelyik felhasználási módról is van szó, tartószerkezetre mindenképp szükség van, azonban gyakorlatilag mindegy, hogy fa-, vagy épp acélszerkezetről van szó. Mivel a trapézlemez könnyű súllyal rendelkezik, a faszerkezet is képes megtartani, nincs szükség különleges megerősítésre.

Ipari és mezőgazdasági felhasználás esetén is fontos a gyorsaság, azaz a minél kevesebb időveszteség. A trapézlemez ebben az élen jár, hiszen a szerelése kifejezetten gyors. A költségek tekintetében is elentős az előnye, így vállalkozások számára ideális.

trapezlemez trapezlemez

Ipari felhasználás esetén erősen ajánlott az antikondenzációs filcréteggel ellátott lemez használata!

Ha trapézlemezekre lenne szüksége, rendeljen Ön is tőlünk! Kérdése lenne? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot is!

Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Kiemelt termékeink

RAL 3005
RAL 3009
RAL 3011
RAL 5010
RAL 6020
RAL 7016
RAL 7024
RAL 8004
RAL 8017
RAL 8019
RAL 9002
RAL 9005
RAL 9006
RAL 9010
RAL Alucink
RAL Horgany