AJÁNLATKÉRÉS

Értékesítés

+36 (30) 160-7665

A bevonatok közötti különbségek

Az általunk forgalmazott cserepeslemezek, trapézlemezek, korcolt lemezek és más termékek ügyfeleink igényeinek lefedése érdekében többféle bevonattal is elérhetőek.

A trapézlemezek, cserepeslemezek, fém zsindelyek és a tetőfedés kiegészítői acélból készülnek, és ezeket több rétegnyi bevonattal látják el annak érdekében, hogy az élettartamuk a lehető leghosszabb lehessen, miközben megőrzik színüket és más tulajdonságaikat. A bevonatok mindegyike teljesíti ezeket az elvárásokat, ennek ellenére többféle változatban is készülnek.

bevonatok bevonatok

Az első réteg minden esetben valamilyen korróziógátló bevonat, ami lehet horganyozás, cink és magnézium vagy cink és alumínium ötvözete. Erre hordják fel a fedőréteget - avagy fedőrétegeket -, amely a színt biztosítja, de más tulajdonságokkal is bírhat.

Az alábbiakban a Blachotrapez által gyártott lemezek különféle bevonatait részletezzük.

Poliester Standard

A Poliester Standard bevonatrendszernél az acéllemez horganyzott, majd két oldalról korróziógátló alapozóval, vagy szerves festékkel vonják be. A felső réteg adja a felület színét és textúráját, illetve ez védi az acéllemezt a külső behatásoktól is. A termékre vonatkozó garancia 10 év, a bevonat vastagsága 25 µm.

Pladur® Wrinkle

A Pladur® Wrinkle bevonatrendszer matt, durvaszemes, kétrétegű bevonat, amelynek vastagsága minimum 35 µm, és az ismert minták szerinti színekben rendelhető. A termékre vonatkozó garancia 25 év.

Pladur® Relief IceCrystal

A Pladur® Relief IceCrystal egyedi, jogilag levédett, jégráfagyásokat imitáló felülettel készülő,háromrétegű bevonatrendszer, amelynek esetében a bevonat vastagsága minimum 36 µm. A termékre vonatkozó garancia 35 év.

Powłoka Zm EcoProtect

A Powłoka Zm EcoProtect bevonatrendszer esetében az eddigi horganyzott felület helyett cink és magnézium ötvözetet alkalmaznak, így az fejlesztett védelemmel és hosszabb tartóssággal rendelkezik. A termékre vonatkozó garancia 25 év.

Alucynk AZ185

Az Alucynk AZ185 bevonat a tűzi horganyozáshoz hasonló, forró galvanizációval készül; az anyaga alumínium 55%-os, cink 43,4%-os és szilícium 1,6%-os ötvözete, ami lehetővé teszi a termék magas korrózióállóságát. A réteg a vágott lemez szegélyein is korrózió elleni védelmet nyújt, és a magas hőmérsékletnek is ellenáll. A termékre vonatkozó garancia 25 év.

Colorcoat HPS200® Ultra

A Colorcoat HPS200® Ultra bevonatrendszer a TATA Steel (Corus) cégnél tesztelt és használt Galvalloy fémréteget tartalmaz, ami 95% cink és 5% alumínium ötvözete. A réteg a vágott lemez szegélyein is korrózió elleni védelmet nyújt, vastagsága 200 µm. A termékre vonatkozó garancia 40 év.

Superior HB

A Superior HB egy hosszú élettartammal bíró, prémium bevonatrendszer, amely poliészter festék-, illetve akrillakk-bevonatból és a korróziógátló rétegből áll; vastagsága 50 µm. A termékre vonatkozó garancia 30 év.

Pladur® Relief Textured Wood

Szabadalmaztatott, fa hatást utánzó felületstruktúrával rendelkező fémlemez, 3-rétegű bevonatrendszer, bevonat min. vastagsága 36 mikron. Ez a bevonat egyedül a Janosik fémzsindely esetén érhető el.

Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Kiemelt termékeink

RAL 3005
RAL 3009
RAL 3011
RAL 5010
RAL 6020
RAL 7016
RAL 7024
RAL 8004
RAL 8017
RAL 8019
RAL 9002
RAL 9005
RAL 9006
RAL 9010
RAL Alucink
RAL Horgany