AJÁNLATKÉRÉS

Értékesítés

+36 (30) 160-7665

Árajánlatok összehasonlítása - hogyan lehet kiválasztani a legjobbat?

Az árajánlatok kérése több forrásból elengedhetetlen, az összehasonlítást pedig az alábbiak alapján elvégezni elengedhetetlen, ha a költségek csökkentése a cél.

Az ajánlatkérés napjainkban már mindennapos, hiszen így működhet csak igazán jól a piaci verseny. A cégek igyekeznek egymás alá ígérni, hogy magukhoz vonzzák a vásárlókat és elsőséget érjenek el, a vásárlók pedig a számukra leginkább megfelelő ajánlatot keresik, ahol a magas minőség és az alacsony ára optimális arányban találkozik.

Az árajánlatok összehasonlítása ennek megfelelően nem csak a legalacsonyabb ár kiválasztásából áll; ennél valamivel bonyolultabb műveletről van szó, ám az alábbi tanácsokat megfogadva elérhető a legjobb végeredmény.

árajánlat árajánlat

A legegyszerűbb módszer egyben a legjobb is!

A legegyszerűbb, ha a két legszimpatikusabb ajánlatot hasonlítjuk össze, kiválasztjuk a jobbat, majd azt összehasonlítjuk a következővel, és így tovább. Nem kell egyszerre átlátni a teljes palettát, gyorsabb és hatékonyabb az árajánlatok átnézése, ráadásul így kialakul egyfajta rutin, ami megkönnyíti a továbbiakat is.

A legfontosabb a minőség legyen!

Talán nem kell hangsúlyozni, hogy a minőségi anyagokból, korszerű gyártástechnológiákkal előállított termékek miért is érik meg jobban az árukat. A cél minden esetben a tartósság, tehát, ha egy termék magasabb árához magasabb színvonal is tartozik, érdemes mérlegelni, hogy belefér-e a keretbe, és, ha igen, akkor azt választani.

Persze vannak olyan helyzetek is, amikor a legolcsóbb megoldás a megfelelő; ilyenkor nem is kérdés, hogy mit kell megvásárolni, és a kiválasztás folyamata is leegyszerűsödik.

A lemezvastagság fontosabb, mint az ár!

A vékonyabb lemez olcsóbb, ez alapvető. Azonban a lemezvastagság befolyásolja a tartósságot és a strapabíróságot is, és minél később kell foglalkozni vele, annál inkább megéri a vastagabb lemezt választani. Természetesen a garanciaidő is más, a hosszabb pedig mindenképp jobban megéri, főleg, hogy az árkülönbség valójában minimális. Olyan árajánlatoknál, ahol nem szerepel a lemez vastagsága minden esetben kérdezzünk rá, hogy a megfelelő anyagvastagságú ajánlatokat tudjuk összehasonlítani. Értelemszerűen a 0,4mm-es lemez kedvezőbb, mint a 0,5mm-es lemez, de ez garanciális feltételekben is mást jelent, így lehet a plusz pár ezer forint ráfordítás megéri!

A gyártási és szállítási idő is lényeges!

Ha egy építkezés elhúzódik, a költségei is megnövekednek, ráadásul egy késés miatt le is állhat a munka; éppen ennek elkerülése okán fontos megnézni a szállítási határidőket, és belekalkulálni az árba. Itt is fontos mérlegelni, azaz, ha a későbbi szállítás nem okoz gondot, vagy nem akkorát, hogy az anyagilag is megterhelő legyen, akkor az olcsóbb változat is jó lehet.

A garanciára is érdemes odafigyelni!

A hosszabb garanciaidő akkor is megéri a többletköltséget, ha a legalacsonyabb büdzséből kell vásárolni, hiszen egy, a garancia lejárta után felfedezett hiba súlyos többletkiadáshoz vezethet, ezt pedig mindenképp el kell kerülni!

Ha mindezeket figyelembe vesszük a választás során, nem lehet gond, és a lehető legjobb terméket kapjuk a pénzünkért. Árajánlat kéréséhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Kiemelt termékeink

RAL 3005
RAL 3009
RAL 3011
RAL 5010
RAL 6020
RAL 7016
RAL 7024
RAL 8004
RAL 8017
RAL 8019
RAL 9002
RAL 9005
RAL 9006
RAL 9010
RAL Alucink
RAL Horgany